Thaiseboot & Boonapanich 2019

Een bijzondere boot voor een bijzonder gezelschap

Review

Hallo Paul,

Het was een groot succes! Prachtige tour, fijne (warme) boot en heel gezellig. De kinderen waren nogal door het dolle heen, gelukkig vonden Mark en Cynthia dat niet al te vervelend? Alleen te snel voorbij, 1,5 uur was eigenlijk net iets te kort achteraf. We waren nog niet helemaal klaar met eten en iedereen had net z'n 2 drankje. Er valt ook zoveel te zien, dat de tijd vliegt. Ik denk dat een jaarlijkse traditie is geboren...wie weet. Bedankt in elk geval!!
Groetjes, Muriel

Promega Benelux BV

Nogmaals hartelijk dank voor de supergezellige tocht maandag. Complimenten en grote dank aan jou en Jeroen! Iedereen was super enthousiast. Ik hoop met mooier weer zeker weer een keer met jou en Jeroen te kunnen varen.

Opvang dak- en thuislozen

Op woensdag 17 december werden we bij de hoek Brouwersgracht/ Herenmarkt opgepikt door een verwarmde en sfeervol uitziende boot. Het eten en drinken wat we hadden namen we mee aan boord.

Twee uur lang zijn we rondgevaren langs de lichtjes van het festival. De schipper kon ons meer vertellen over de kunstwerken. Geboeid hebben we de tocht beleefd en voor we het wisten waren we weer terug bij de steiger.