Thaiseboot & Boonapanich 2019

Een bijzondere boot voor een bijzonder gezelschap

Vaarinformatie & Voorwaarden

Aan boord van de Thaise boot 
Het Thaise pleziervaartuig is bijzonder geschikt voor kleine intieme gezelschappen die iets bijzonders met elkaar te vieren hebben. 

Weer of geen weer!
Regen is nooit een belemmering te harde wind en ijs op het water echter wel. Bij windkracht 6 wordt er eerst met u overlegd om wel of niet uit te varen.
Hangt een beetje af van windstoten en slagregen!
U houdt het vaartje wel te goed of krijgt uw geld  teruggestort. Eventueel zoeken we een alternatief bij collegae maar dan geldt wel een andere prijs!

Opstapplaats steiger Herenmarkt of Hollandse tuin.        U bent 10 min. van te voren van de afgesproken tijd aanwezig. In de directe omgeving (Haarlemmerstraat) zijn er volop gelegenheden om wat inkopen te doen of van toilet gebruikte maken. Tegen meer kosten kunnen we u ook ergens anders ophalen.

Muziek aan boord (zachtjes). We hebben natuurlijk (eigentijdse) oriëntaalse muziek aan boord maar ook moderne muziek, Jazz, Opera, Afrikaanse en Amsterdamse meezingers etc. 

U kunt uw eigen muziek meenemen op IPhone, IPad, MP3, of via Bluetooth.

Aanbetaling.  De halve vaarkosten plus reserveringskosten dienen voldaan te worden direct bij boeking op de bankrekening van de Vereniging. Vermeld duidelijk de vaardatum en het vertrektijden op de bankoverschrijving? Triodos Bank IBAN: NL 65-TRIO 0254570712

De Vereniging Vrienden van Boonapanich KvK nr.34115403

Wij wensen u een plezierig vaartje.
Paul Hendriks